Something went wrong! When build up VSM env with INSTALL.md

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Something went wrong! When build up VSM env with INSTALL.md

YangFan
This post was updated on .
     I read INSTALL.md and  set up the VSM with 3 storage node and 1 controller node in ubuntu-14.04.4-server-amd6 .
     After that,when i input account and password and login in the web.It display as below.How can i confirm and resolve problem.Thanks alot.
    By the way,there isn't diamond*.deb in 2.1.0-336-ubuntu14.tar.gz.I made it by myself with Diamond-3.4.tar.gz

    Something went wrong!
    An unexpected error has occurred. Try using the "back" button to return to the previous page, or contact your local administrator.

vsm-api.log:
2016-04-06 14:28:09  WARNING [keystoneclient.middleware.auth_token] Retrying on HTTP connection exception: [Errno 1] _ssl.c:510: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET
2016-04-06 14:28:10     INFO [urllib3.connectionpool] Starting new HTTPS connection (1): 127.0.0.1
2016-04-06 14:28:10  WARNING [keystoneclient.middleware.auth_token] Retrying on HTTP connection exception: [Errno 1] _ssl.c:510: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET
2016-04-06 14:28:11     INFO [urllib3.connectionpool] Starting new HTTPS connection (1): 127.0.0.1
2016-04-06 14:28:11  WARNING [keystoneclient.middleware.auth_token] Retrying on HTTP connection exception: [Errno 1] _ssl.c:510: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET
2016-04-06 14:28:13     INFO [urllib3.connectionpool] Starting new HTTPS connection (1): 127.0.0.1
2016-04-06 14:28:13    ERROR [keystoneclient.middleware.auth_token] HTTP connection exception: [Errno 1] _ssl.c:510: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELL
2016-04-06 14:28:13  WARNING [keystoneclient.middleware.auth_token] Authorization failed for token
2016-04-06 14:28:13     INFO [keystoneclient.middleware.auth_token] Invalid user token - rejecting request
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Something went wrong! When build up VSM env with INSTALL.md

YangFan
I had resloved it.Edit [keystone_authtoken] in vsm.conf and add auth_protocol=http
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Something went wrong! When build up VSM env with INSTALL.md

bxzhu
hi  YangFan,
        How did you install the vsm?
        There is not diamond package in 2.1.0-336-ubuntu14.tar.gz because when you run "./install.sh -v 2.1", the dependencies including the diamond will be downloaded from the github.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Something went wrong! When build up VSM env with INSTALL.md

YangFan
And I had to change REPO_PATH="vsm-dep-repo" to I had to change REPO_PATH="vsmrepo",or it will report
       + mkdir -p vsm-dep-repo/vsm-dep-repo  
       + cd vsm-dep-repo
       + cp '*.deb' vsm-dep-repo
       cp: cannot stat ‘*.deb’: No such file or directory
I will try ./install.sh -v 2.1 later.I made diamond myself from source diamond 3.4.Thanks.